Ziua descoperirii familiei

Când m-am gândit să organizez acest eveniment am dorit să participe persoane ce nu au un cont SZU, ce nu și-au făcut arborele genealogic și cei ce nu au mai adăugat de mult un strămoș.

Mesajul pe care doream să îl transmitem era de a-i face pe participanți să aibă o dorință cât mai mare de a-și cunoaște propriile istorii, de a observa cât de importantă este familia în planul Tatălui Ceresc și că noi toți suntem copii Săi de spirit. Cuvinte din scripturi oferite de sora Savoie din 1 Nefi capitolul 1 versetul 1, au adus acel Spirit ce este necesar în activitățile noastre nu doar la Biserică ci și în viața de zi cu zi. Am vizionat trei videouri legate de cum și ce să completăm în broșura Familia Mea și au fost împărtășite experiențe personale.

Au fost oferite întrebări pentru membrii ce nu participă în acest program.

Și, de asemenea, ce îi împiedică să participe în a-și realiza aceasta muncă? De foarte mare ajutor a fost Izabela Geambașu, care ne-a urmărit pe parcursul întregii activități prin Zoom și a răspuns la întrebările noastre legat de ce putem face și cum să descoperim date despre strămoșii noștri.

În această muncă poate fi implicată întreaga familie. Este o invitație pentru întreaga familie.

Activitatea a fost promovată pe rețelele de socializare, la adunările de duminica și prin afișele puse în diferite locuri ale capelei.

La final ne-am bucurat cu toții degustând rețeta bunicii, un gulaș delicios cu salată de varză și prăjiturici.