A încetat din viaţă vârstnicul Per G. Malm, din Cei Şaptezeci

    A încetat din viaţă vârstnicul Per G. Malm, din Cei Şaptezeci

    Vârstnicul Per G. Malm, autoritate generală-Cei Şaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, a decedat marţi, 26 iulie, în căminul dânsului din Göteborg, Suedia, după o luptă curajoasă cu cancerul. Vârstnicul Malm avea 67 de ani. I-a lăsat în urmă pe soţia dânsului, Agneta, pe cei opt copii împreună cu partenerii lor de viaţă şi pe cei 25 de nepoţi ai dânşilor. 

    „Suntem profund întristaţi de moartea vârstnicului Malm. A fost un bărbat de o spiritualitate şi tărie extraordinare. Exemplul său de soţ, tată, prieten şi ucenic a fost nepreţuit. A înfruntat cancerul cu liniştea şi curajul care îl caracterizau. A fost iubit şi respectat şi i se va simţi foarte mult lipsa. În aceste momente grele, ne rugăm pentru scumpa lui soţie, Agneta, şi pentru minunata lor familie”, a spus vârstnicul L. Whitney Clayton, preşedinte senior al Cvorumurilor celor Şaptezeci. 

    Vârstnicul Malm a fost susţinut în calitate de autoritate generală-Cei Şaptezeci în data de 3 aprilie 2010, înainte slujind ca autoritate a zonei-Cei Şaptezeci, preşedinte de misiune şi preşedinte de ţăruş.

    Biografia completă a vârstnicului Malm poate fi găsită aici. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul redacţiei de ştiri aici.